09 oktober 2000

AVGÅ BAXTER!

Fyra omgångar återstår av årets allsvenska men säsongen är över. Spelarna har varit skitdåliga, ledarinsatserna inte mycket bättre och styrelsen handlingsförlamad. Vad fan är det frågan om??? Bortskämda småsinta spelare som skämt ut vårat stolta AIK säsongen igenom. Överbetalda jävla divor som inte är värda att få dra på sig den svarta AIK-tröjan. Ni har dragit vanära över klubben i år.

AIK anno 2000 spelar en destruktiv och stereotyp fotboll. Utan vare sig finess eller nyskapande idéer. Vi har släppt in alldeles för många enkla mål, detta kombinerat med ett obefintlig anfall, ett bedrövligt passningsspel, temposvaga och långsamma spelare samt lagets svaga förmåga att vika ner sig alldeles för lätt har gjort säsongen till vad den varit.

Stuart Baxter har under de två senaste säsongerna gjort ett mycket bra jobb i AIK men i år verkar Stuart ha kört fast fullständigt. Svag coachning kryddat med egendomliga laguttagningar och byten. Vi har ända sedan försäsongen haft anmärkningsvärt svårt att anpassa vårt spelsystem till det material vi faktiskt förfogar över. Lägg därtill det torftiga spel och resultat som visats upp under säsongen, vilket Stuart Baxter är huvudansvarig för, så blir det hela än mer prekärt. Baxter har haft landets absolut bästa spelartrupp att arbeta med, på landets modernaste träningsanläggning, i Sveriges största klubb på nationalarenan med landets bästa supportrar. Det är inte godkänt. Och detsamma gäller hans kolleger Payton och Millqvist som är medskyldiga till säsongens debacle.

Vi betalar era löner och vi är inte nöjda. Skärpning krävs. Omgående.

1 kommentar:

Anonym sa...

En dag kommer ditt hat, ditt våld att falla tillbaka på dig själv. Som man sår får man skörda, som man bäddar får man ligga...karmas lag är obönhörlig och exakt även om du i din naivitet tror något annat. du är en rädd och feg liten kille som bara kan agera med stöd av din lilla "vargflock"...sorry kille....livet kommer att lära dig den hårda vägen och det kommer du aldrig undan,