16 februari 2008

Joshforum

Blev avstängd på livstid från Joshforum. På detta forum får man enligt pk-maffian bara ha pk-åsikter. Joshforum består av 80% bönder och 17% moralpanik-gnagare som sett AIK sen 1999, med sådana harar och golbögar är det inte konstigt att det blir ramaskri så fort journalistsvinen skriver om något negativt som hänt runt AIK. Detta pack skulle vända andra kinden till om någon rövknullade deras morsa.

Vi som varit med ett tag i verkliga livet och inte gömmer oss bakom en bildskärm vet att 80% av AIKs supportrar och organisation är för Firmanpojkar. Och nej inte 80 % av Joshforum utan av "icke-internetramsorförfattare"....

Vi är AIK och ingen syförening som ska krama allt och alla. Ni är inte AIK. Firmanpojkar ÄR AIK!

Det går att vara tuff bakom tangentbordet, men om ni verkligen vill säga oss något så vet ni precis var vi står. Välkommen fram och ta det öga mot öga! Skulle inte tro det någonsin kommer att hända, eller hur Josh? Försök Er inte på spel Ni inte behärskar. Det har Ni inte täckning för och sånt kan sluta illa. Det har historien visat sig.

VI ÄR AIK!

1 kommentar:

Anonym sa...

I'm thinking about getting the iPhone, but I don't want to pay the $200 a month bill for having the internet. I was wondering if there were any apps from iTunes that don't need an internet subscription to work. Thanks!
[url=http://unlockiphone22.com]unlock iphone[/url] [url=http://www.againsttheirwill.org/forum/showthread.php?p=28269&posted=1#post28269]unlock iphone[/url]